Engparken 9, Egense, 9280 Storvorde

Tæt på både hav og fjord, finder du dette skønne sommerhus i Egense. Sommerhuset er opført i 1973 og fremstår i rigtig fin stand på en grund på 1204 m2. Huset er på hele 100 m2 og indeholder 3 rummelige værelser og nyere badeværelse. Køkkenet er nyere med lyse elementer og er en del af stuen som består af en stor lys stue hvor der er masser af plads til sofa afdeling samt det store spisebord så hele familien kan samles og nyde livet i sommerhuset. Der er plastvinduer & døre i hele huset. Der er også installeret en varmepumpe hvor du blot kan sende en sms og der er varmt og lunt når du ankommer til sommerhuset. Ellers kan man også gøre brug af brændeovnen.

Tilhørende huset er der en carport på 26 m2 hvor der er plads til bilen. 9 af disse m2 er udhus hvor der er mulighed for opbevaring af havemøbler, plænemaskine m.m.

Området byder på enestående natur i Lille vildmose, gode badestrande og flere lystbådhavne i Egense, Mou og Øster Hurup. Ønsker man at tilbringe sommer dagen i Hals kan man hurtigt og let tage færgen, som vil bringe dig til et væld restauranter. Egense sommerhusområde tilbyder også den lokale købmand som er vældig populær både af sommerhuse folkene og fra de omkring liggende byer.

Spildevandskloakeringen af sommerhusområderne Storvorde Østre Enge, Skellet og Egense Skanse forventes gennemført i årene 2021-2025.

Er du interesseret i et sommerhus der står klar til indflytning så kontant din lokale mægler som altid træffes på 30806094 og aftal tidspunkt for fremvisning af dette skønne sommerhus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.