Aalborgvej 25, Mou, 9280 Storvorde

NY PRIS...

Her byder vi velkommen til en charmerende bolig på 131m2 fordelt på 2 plan hvor der er lavet en del renovering i gennem tiden. I stueplan er der blandt andet et rigtigt godt udnyttet og rummeligt lyst køkken-alrum, stor skøn stue med et godt lysindfald fra de store vinduer. På første sal 2 store værelser hvor der er mulighed for og lave et 3 værelse. Der foruden et stort repo med mulighed for kontor eller værelse.

Til boligen hører der også et 13m2 opvarmet udhus med vaskemaskine hvor der er mulighed for vaskehus. Der foruden en stor garage på 31m2 med mulighed for værksted samt opbevaring.

Selve huset ligger på en stor lukket grund hvor der også befinder sig en hyggelig stor terrasse med masser af gårdmiljø og mulighed for at nyde solens mange timer.

Mou ligger kun små 22 km sydøst fra Aalborg centrum og endnu tættere på det kommende nye sygehus, samt universitetet.

Mou byder på en lokal og nærværende skole der går helt op til 9. klassetrin. En børnehave med tæt kontakt til skolen og gode og dygtige dagplejere. Derudover er der flere gode fritids og idrætstilbud til alle aldre. Lokal stor sportshal med sociale arrangementer og sportstilbud samt idrætsforeningen med klubhus lige ved siden af. En god dagligvareforretning og andre butikker og virksomheder. Mou er kort sagt en by med et stærkt foreningsliv og ressourcestærke kræfter der giver byen liv.

Bag kirken ligger kirkeskoven med nyetableret stisystem, bålplads, spejderhytte og gode gå ruter og skøn natur. Til den anden side ligger den altid smukke Limfjorden og Mou Bro, herfra er der etableret en sti der går hele vejen ud forbi Klosterskoven og videre til Egense færgeleje. Er man til endnu mere og vildere naturoplevelser ligger Lille Vildmose som en af Danmarks største højmoser og naturreservat næsten i baghaven. Her kan man være heldige at opleve ørne, vildsvin og elge - men også mange andre spændende dyr samt besøge det tilhørende Lille Vildmose Center. Tæt på ligger også det flotte bakkede landskab Mulbjergene og de store børnevenlige strande ud mod Kattegat mellem Dokkedal og Øster Hurup.

Ønsker i og se mere om denne charmerende bolig som ligger centralt i Mou by hvor du i gå gang kan benytte byens muligheder så kontakt din lokale mægler som altid træffes på 30806094.

Mvh Mæglerkæden

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.