Hejrevej 37, Egense, 9280 Storvorde

Søger i ægte sommerhus stemning så kig med her.

Nu har du muligheden for at blive den lykkelige ejer af dette fantastiske sommerhus, på en af områdets bedste adresser, tæt på stranden, købmanden og et godt naboskab, er blot et par af de ting der gør netop dette område attraktivt.

Sommerhuset er opført i 1973 og fremstår i god stand på en grund på 1257 m2. Huset er på 76 kvadratmeter og indeholder 3 rummelige værelser og badeværelse. Køkkenet er nyere med lyse elementer og en del af stuen som består af en stor lys stue hvor der er masser af plads til sofa afdeling samt det store spisebord så hele familien kan samles og nyde livet i sommerhuset. Fra stuen er der udgang til dejlig sydvendt terrasse hvor du i fred og ro kan nyde stilheden og sommeren. På de kolde aftener kan der tændes op i brændeovnen som giver en dejlig varme og stemning. Der er også installeret en varmepumpe hvor du blot kan sende en sms og der er varmt og lunt når du ankommer til sommerhuset.

Tilhørende huset er der udhus på 18 kvadratmeter til praktisk opbevaring af havemøbler, plænemaskine m.m. Samt carport så boligen kan holde tørt på regnfulde dage.

Ønsker i at hører mere om dette skønne sommerhus så kontakt din lokale mægler som altid træffes på 30806094.

Mvh Mæglerkæden

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.