Rylevej 1, Egense, 9280 Storvorde

Nymalet på Rylevej 1.

Velkommen til Rylevej 1. Her møder i et velholdt sommerhus på en rigtig god placering, tæt på fjorden og områdets lokale købmand samt legepladser m.m.

Huset er på 82 kvadratmeter og fordeler sig på stort køkken alrum og stue 4 værelser, rummeligt badeværelse samt stor dejlig udestue.
Huset er el opvarmet, der er opsat varmepumpe og der er gulvvarme i badeværelset.
Særligt kan det bemærkes at de fleste af lofterne er lavet i pinje træ fra det gamle aalborg værft.
Til huset har du et værksted/udhus samt en carport så bilen kan holde tørt.

Grunden er dejlig stor på hele 1.420 kvadratmeter, så der er masser af plads til hygge og leg.

Sommerhuset ligger i Østhimmerland, hvorfra der er ganske kort afstand til Limfjordens vand samt Østkysten. Nærområdet er særdeles eftertragtet og roligt med højt til himlen og kort til stranden, hvortil I kan gå via stien, der ligger ganske nært huset. Trafikken i nabolaget er meget begrænset, ligesom omgivelserne er overordentlige skønne – den omkringliggende natur byder blandt andet på Lille Vildmose med et væld af spændende oplevelser, sjove legepladser og interessante dyr. Det er ligeledes muligt at have en båd liggende i en af de nærliggende lystbådehavne (Als Odde, Egense, Mou eller Øster Hurup). Få minutter fra matriklen ligger Egenses gode købmand – ved større indkøb er der kort afstand til dagligvarebutikkerne i Storvorde eller Mou. I kan tage færgen over og spise på en af Hals gode restauranter eller måske smutte en tur til Aalborg og spadsere byen tynd.

Interesseret i at høre mere, kontakt Mæglerkæden på 30806094

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.