Fjordhaven 25, Mou, 9280 Storvorde

Med en central beliggenhed i Mou finder I denne dejlige og velindrettede villa fra 2005. Villaen fremstår overalt lys og velholdt og helt igennem indflytningsklar.

Indenfor møder i et lyst og rummeligt bryggers med plads til vaskemaskine, tørretumbler og gode skabe til opbevaring. Herfra føres I videre til husets hjerte, den store stue og køkken alrum hvor du har masser af plads til indretning, her har du masser af lys fra vinduer og de store døre til haven. Hvor du har en stor lækker overdækket terrasse hvor sommeren kan nydes.
Forældre afdelingen findes i den ene ende af huset hvor du har et stort soveværelse med åbent walk in closet samt stort lyst badeværelse med bruseniche og spabad.
Resten af huset har du 2 gode rummelige værelser, badeværelse med bruseniche. Overalt i huset har du gulvvarme.

Til villaen hører garage på 34 kvadratmeter og i forlængelse af den skur til opbevaring af havetraktor og havemøblerne samt overdækket carport, så der er masser af muligheder for at bilen kan holde tørt og godt.

Kvarteret er eftertragtet af børnefamilier, og familiens yngste vil hurtigt kunne finde nye legekammerater. Den centrale placering giver børnene en kort skolevej, og der er kun 500 m til nærmeste indkøb. Området omkring Mou byder på enestående natur, bl.a. Lille Vildmose med sit rige dyreliv. I kommer også tæt på vandet, både Kattegat og Limfjorden med bl.a. Mous hyggelige lystbådehavn.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.