Anemonevej 2, Egense, 9280 Storvorde

Velkommen til Anemone 2. Et skønt sommerhus centralt i Egense' sommerhusområde. Her er du tæt på alt hvad du behøver når ferien og weekenderne skal nydes i sommerhuset, den lokale købmand og Limfjorden er blot en kort gåtur væk. Skal måltidet nydes på restaurant kan man hoppe på cyklen og tage færgen til Hals på få minutter.

Huset er på 102 kvadratmeter og fordeler sig på 4 værelser, Stor vinkel stue i åben forbindelse med køkken alrummet og den dejlige sydvest vendte terrasse. Her er der plads til hele familien kan nyde stemningen og slappe af i hinandens selskab. Derudover har huset hele to badeværelser, hvor af det ene er med spabad.

Derudover er der tilhørende huset en garage på 30 kvadratmeter, så bilen kan holde sikkert og haveredskaberne m.m. kan stå tørt og godt om vinteren.

Sommerhuset ligger i Østhimmerland, hvorfra der er ganske kort afstand til Limfjordens vand samt Østkysten. Nærområdet er særdeles eftertragtet og roligt med højt til himlen og kort til stranden, hvortil I kan gå via stien, der ligger ganske nært huset. Trafikken i nabolaget er meget begrænset, ligesom omgivelserne er overordentlig skønne ? den omkringliggende natur byder blandt andet på Lille Vildmose med et væld af spændende oplevelser, sjove legepladser og interessante dyr. Det er ligeledes muligt at have en båd liggende i en af de nærliggende lystbådehavne (Als Odde, Egense, Mou eller Øster Hurup). Få minutter fra matriklen ligger Egense' gode købmand ved større indkøb er der kort afstand til dagligvarebutikkerne i Storvorde eller Mou. I tage færgen over og spise på en af Hals gode restauranter eller måske smutte en tur til Aalborg og spadsere byen tynd.

Interesseret i at høre mere, kontakt Mæglerkæden på 30806094

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.