Kongeørnen 62, Egense, 9280 Storvorde

Velkommen til Kongeørnen 62 (NYMALET I FARVEN ANTRACIT I JUNI 2020)

Her møder i en fantastisk bolig der er opført i 2007 med få hundrede meter til Limfjorden.

Huset fordeler sig på 85 kvadratmeter, der er veludnyttede så du ikke oplever spild plads. Huset fremstår overalt lys og i god stand og grunden er på hele 1.367 kvadratmeter så du har masser af plads til at nyde sommeren med boldspil og andre aktiviteter i haven.

Huset fordeler sig på 3 værelser, stort moderne badeværelse med spabad, Rummeligt og lyst køkken alrum med masser af plads og lys. I åben forbindelse med køkken alrummet har du stuen hvor der som i resten af boligen er godt med plads. Derudover har du et gæstetoilet Fra stuen har du udgang til stor lækker sydvestvendt træterrasse hvor du kan nyde sommeren.

Sommerhuset ligger i Østhimmerland, hvorfra der er ganske kort afstand til Limfjordens vand samt Østkysten. Nærområdet er særdeles eftertragtet og roligt med højt til himlen og kort til stranden, hvortil I kan gå via stien, der ligger ganske nært huset. Trafikken i nabolaget er meget begrænset, ligesom omgivelserne er overordentlig skønne ? den omkringliggende natur byder blandt andet på Lille Vildmose med et væld af spændende oplevelser, sjove legepladser og interessante dyr. Det er ligeledes muligt at have en båd liggende i en af de nærliggende lystbådehavne (Als Odde, Egense, Mou eller Øster Hurup). Få minutter fra matriklen ligger Egense' gode købmand ved større indkøb er der kort afstand til dagligvarebutikkerne i Storvorde eller Mou. I kan tage færgen over og spise på en af Hals gode restauranter eller måske smutte en tur til Aalborg og spadsere byen tynd.

Alt i alt et fantastik sommerhus på en attraktiv beliggenhed, Kontakt Mæglerkæden på 30806094 for fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.