Dokkedalvej 44, Mou, 9280 Storvorde

Velkommen til Dokkedalvej 44. En fantastisk velholdt ejendom i naturskønt område, naturen og det rige dyreliv har du lige uden for din hoveddør. Ejendommen er beliggende på en 18.431 kvadratmeter store grund omkranset af skoven. her kan du i ro og mag sætte dig til rette på terrassen og nyde stilheden imens du lytter til fuglenes sang. Du skal ikke blive overrasket over hvis du en forårsmorgen møder et eller flere af områdets rådyr der spadsere foran dit vindue.

Ejendommen er på 163 boligkvadratmeter og indeholder stort funktionelt bryggers med god opbevaringsplads, stort lyst køkken alrum med udgang til østvendt terrasse hvor morgen kaffen kan nydes de fredelige omgivelser. Fra køkken alrummet føres du videre ind i den store stue hvor du har masser af plads og gode indretningsmuligheder til sofagruppe og spisebordet, i åben forbindelse med stuen har du endnu en stue hvor man har et fantastisk udsyn ud over grunden, den enestående natur, det rige dyre liv, her kan man nyde udsigten og varmen fra brændeovnen imens rådyrende spadsere udenfor, fra stuen har du udgang til den store sydvestvendte terrasse hvor aften solen kan nydes. Boligen har hele 2 badeværelser og 3 store rummelige værelser.

Boligen fremstår over alt lyst og indflytningsklart.

Udover boligen har du gode udbygninger som carport på 38 m2, isoleret værksted på 46 m2 og isoleret udhus på 31 m2 og fyrrum.

Området er særdeles kendt for sin enestående natur i Lillevildmose hvor naturen og dyrelivet kan nydes til fulde. Derudover har du Kattegat og Limfjorden' strande i cykelafstand. Motionsløbere kan finde skønne løberuter gennem skovene tæt ved. I Mou få kilometer fra boligen har du en god folkeskole, børnepasningsmuligheder pizzaria, dagligvarebutik m.m. klares. Derudover er der blot 22 kilometer til Aalborg centrum og storbyens pulserende byliv, hvor du har et væld af specialvarebutikker samt restauranter.

Ligeledes ligger det ikke langt fra Aalborg Universitet og det kommende supersygehus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.