Stranden 30, Øster Hurup, 9560 Hadsund

Velkommen til Stranden 30 i Øster Hurup.

NYHED: Nu med mulighed for opsætning af altan.

Her har du muligheden for at holde ferie tæt på alt hvad du behøver. Kun 50 meter fra din dør har du en af Danmarks bedste badestrande og ikke mindst børnevenlig strand. Er vejret ikke til en tur på stranden kan badelandet være en mulighed hvor der er fri afbenyttelse hele året rundt. Badelandet har derudover masser af legepladser, trampoliner, mini golf m.m.

Øster Hurup by byder på masser af liv hele sommeren igennem med gode restauranter, iskiosker, butikker m.m. Hvert år er der også Open Air koncerter i Fruerlund med både danske og udenlandske kunstnere. Desuden er der traditionen tro, det årlige US Car Camp træf, hvor byen bliver besøgt af flere hundrede Amerikaner biler. Øster Hurup er et eldorado - hvad enten du søger familiehygge med de små eller om du søger fred og ro, væk fra hverdagens gøremål.

Boligen på Stranden 30 er den perfekte feriebolig til familien der ønsker at slappe af når du holder ferie. Her skal du ikke tænke på vedligeholdelse, maling eller hvornår græsset skal slåes. Du skal blot slappe af og nyde ferien med familien eller vennerne.
Boligen indeholder i stueetagen rummeligt køkken alrum med plads til spisebordet og med udgang til dejlig terrasse hvor sommeren kan nydes. Her kan forældrene hygge sig med grillen og et dejligt glas vin alt imens børnene hygger sig på den store legeplads lige udenfor. Derudover har du i stueetagen et værelse sådan boligens badeværelse. 1. salen indeholder stor repos/stue med plads til sofagruppen og med et flot kig udover det åbne område og legepladsen samt stort soveværelse. Bemærk at du med lethed kan dele 1 salen op så du får 2 soveværelser og en mindre stue. Helt afhængig af dit behov.

Er du interesseret i at se eller hører mere om denne fantastiske bolig, kontakt Mæglerkæden på 30806094

Læs desuden meget mere om Øster Hurup feriecenter her: www.vandlandsferie.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.