Gudumholmvej 11, Kærsholm, 9280 Storvorde

Boligen trænger indvendig til en renovering, men de ydre rammer er i rigtig fin stand med nyere vinduer og tag samt nyere nedsivnings anlæg.

I Østhimmerland lidt udenfor Kærsholm finder du denne skønne ejendom med masser af muligheder og med jord til heste eventuelt.. Området er særdeles kendt for den omkring liggende natur i Lille vildmose, Mulbjergene og Tofte skov som er kendt for sit rige dyreliv lige fra Kongeørnen i luften til Elgene på jorden. Udover den enestående natur har du Limfjorden og Kattegat ikke langt fra din bolig. De daglige indkøbsmuligheder kan klares i Mou, Gudumholm eller Kongerslev som alle er beliggende i kort afstand. Derudover er der blot 15 kilometer til Aalborg hvor du har alt hvad hjertet begærer.


Ejendommen er 120 kvadratmeter bolig, fordelt i 2 plan, i stue etagen har du rummeligt bryggers med god plads, stort køkken med plads til mindre spisebord hvor dagligdagens måltider kan nydes. Stor vinkelstue, soveværelse samt boligens badeværelse. 1. salen er fordelt på 2 værelser, repos samt sauna.

Ved siden af boligen har du 165 kvadratmeter udhus/værksted/stald, hvor du har masser af muligheder for at opstille lift til biler, have heste m.m. Det er helt op til dig.

Grunden er på 6.631 kvadratmeter, med gode muligheder for heste.

Alt i alt en ejendom med masser af muligheder, der skal opleves i virkeligheden og ikke blot på billeder, kontakt Mæglerkæden på 30806094 for fremvisning eller spørgsmål

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.