Fjordhaven 31, Mou, 9280 Storvorde

Med en central beliggenhed i Mou finder I denne dejlige og velindrettede villa fra 2002. Villaen fremstår overalt lys og velholdt og helt igennem indflytningsklar.

Indenfor i stueetagen møder I en velindrettet villa med et flot lyst køkken med en stor spiseplads, hvor hverdagens måltider kan indtages. Køkkenet får et dejligt lysindfald fra de store vinduer mod gaden, og mod vest er der udgang til vestvendt terrasse, hvor I kan nyde aftensolen. Badeværelset er med bruseniche og et godt stort vindue til udluftning. Fra køkkenet fører en flot fransk dør ind til den rummelige stue, hvor der er plads til både spiseafdeling og sofaarrangement, derudover har du i stueetagen stort soveværelse med eget walk-in closet, lyst og funktionelt bryggers samt rummelig entre hvor du trappen til 1. salen er placeret. 1 salen er indrettet med 2 store værelser, boligens andet badeværelse, praktisk disponibelt rum med masser af muligheder for opbevaring, lyst repos med plads til både skrivebord og legetøjet.

Til villaen hører garage på 49 kvadratmeter og i forlængelse af den skur til opbevaring af havetraktor og havemøblerne.

Kvarteret er eftertragtet af børnefamilier, og familiens yngste vil hurtigt kunne finde nye legekammerater. Den centrale placering giver børnene en kort skolevej, og der er kun 500 m til nærmeste indkøb. Området omkring Mou byder på enestående natur, bl.a. Lille Vildmose med sit rige dyreliv. I kommer også tæt på vandet, både Kattegat og Limfjorden med bl.a. Mous hyggelige lystbådehavn.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.