Østergade 5, Egense, 9280 Storvorde

Centralt beliggende i Egense finder i denne velholdte villa opført i gule mursten med et boligareal på 126 kvadratmeter, der er rigtig godt udnyttet med rummeligt og lyst køkken med spiseplads, velfungerende bryggers med plads til vaskemaskine og skabsplads, stor stue med et godt lysindfald fra de store vinduer imod vest, samt udgang til terrassen hvor aften solen kan nydes. Derudover indeholder boligen badeværelse, Entre samt 3 gode værelser.

Til boligen har du god garage og et godt værksted samt redskabsrum til opbevaring af haveredskaber m.m. Grunden er på let at holde og nem at passe i den travle hverdag.

Egense er en hyggelig landsby ca. 25 km øst for Aalborg, med egen friskole og et godt sammenhold. De daglige indkøb kan foretages i den lokale købmand eller blot 3 km fra din dør har du Super brugsen i Mou. Egense har en god og velfungerende friskole samt vuggestue. Området er særdeles kendt for den omkring liggende natur i Lille vildmose, Mulbjergene og Tofte skov som er kendt for sit rige dyreliv lige fra Kongeørnen i luften til Elgene på jorden. Udover den enestående natur har du Limfjorden og Kattegat få kilometer fra din bolig.
Alt i alt en god villa der skal opleves med egne øjne, kontakt Mæglerkæden på 30806094 for fremvisning eller spørgsmål om boligen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.