Aalborgvej 51, Mou, 9280 Storvorde

Med en central beliggenhed i Mou finder I denne dejlige og velindrettede villa, løbende er moderniseret med nye vinduer og tag. Den præsenterer sig rigtig fint med facade i gule mursten, og haven er enkel og nem at holde med ral og enkelte prydbuske med masser af plads til boldspil og leg

Indenfor møder I en velindrettet villa med et lyst køkken med spiseplads, hvor hverdagens måltider kan indtages.. Fra køkkenet føres du ind til den rummelige stue, hvor der er plads til både spiseafdeling og sofaarrangement. Stuen får et fantastisk lys fra et stort vinduesparti mod haven. Badeværelset er med bruseniche og et godt stort vindue til udluftning

Resten af villaen består af 3 gode, regulære værelser, man kan let dele det ene værelse i 2 så du får hele 4 værelser, en rummelig fordelingsgang og plads til reoler m.v. samt et godt bryggers med vaskefaciliteter og skabe. Fra stuen er der udgang til en dejlig sydøst vendt terrasse. Her kan man sidde og nyde udsigten til haven. Går I udenfor, finder I en overdækket terrasse, hvor I kan nyde sommersolen og gøre det hyggeligt med havebord og blomsterkrukker. På græsplænen er der god plads til afslapning og børnenes leg.

Til villaen hører carport og i forlængelse af denne garage på 36 kvadratmeter med mange muligheder for værksted, hobbyrum m.m.

Kvarteret er eftertragtet af børnefamilier, og familiens yngste vil hurtigt kunne finde nye legekammerater. Den centrale placering giver børnene en kort skolevej, og der er kun 500 m til nærmeste indkøb. Området omkring Mou byder på enestående natur, bl.a. Lille Vildmose med sit rige dyreliv. I kommer også tæt på vandet, både Kattegat og Limfjorden med bl.a. Mous hyggelige lystbådehavn.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.