Havørnen 15, 9280 Storvorde

Tæt på både hav og fjord, finder du dette skønne sommerhusområde i Egense. Området byder på enestående natur i Lille vildmose, gode badestrande og flere lystbådhavne i Egense, Mou og Øster Hurup. Ønsker man at tilbringe sommer dagen i Hals kan man hurtigt og let tage færgen, som vil bringe dig til et væld restauranter. Er man interesseret i historie, er Skansen i Hals Danmarks bedst bevarede enkeltskanse, som under 2. verdenskrig blev benyttet af tyskerne som militært hovedkvarter, bestemt et besøg værd.

Boligen indeholder stort køkken alrum med masser af plads til både spisebordet og sofaarrangment. Der foruden en stor hems med masser af sovepladser og udsigt over køkken/alrum. Fra stuen er der udgang til stor overdækket vestvendt terrasse, hvor man kan nyde sommeraftenen. Derudover indeholder boligen fire gode soveværelser, to badeværelser med seperat brus hvor af det ene er med spabad og sauna.

Er du interesseret i et sommerhus med et væld af muligheder så kontant straks Mæglerkæden på 30 80 60 94 og aftal tidspunkt for fremvisning af dette skønne sommerhus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.